Wednesday, December 8, 2010

Kuih Talam, Seri Muka, Lapis & Kuih Bingka Terbaek dari Puncak Alam

Entry kali ni nak promote Pak Alang aku nye bisnes kuih. Pak Alang aku ni memang terer bab buat kuih-kuih tradisi ni. Menurun dari Opah gamaknye..Bukan je kuih yang disebut kat atas je die pandai buat, tapi segala kuih-kuih moden, roti, kek memang marvellous.

Kuih kuih kat bawah ni adalah contoh produk yang die buat. Ni pun di bawa masa makan-makan rumah mak andak tu. Antara kuih kuih yang dibawak nye adalah:

Kueh lapis...my feveret :)

Seri muka...yang ni sedap bangett..

Talam santan..lemak berkrimm.

Talam keladi...enak ditelan..

Die ni buat kuih part time je, tapi anyone yang berminat untuk order kuih tradisi ni dari beliau sila lah kontek 012-2811002 (En Hisham). Rasenye kalo korang dok Puncak Alam die boleh hantar dan delivery charges adalah FREE!!

Ni tuan punye kuih..ensem..huahua (Alang, sila bagi kek free besday Aariq nanti)

Pada yang tinggal berdekatan Puncak Alam, Sungai Buloh, Shah Alam ataupun Meru bolehla kontek beliau sebab kuih kuih beliau buat ni sedap pun sedap, murah pun murah...silap-silap boleh dapat free gift gitu...

4 comments:

natasha MDG said...

pakcik ni ade bukak gerai dekat puncak alam x?

A . L . A said...

xdela yang..sbb die buat part time..tp even during ari bekerja pun die boleh terima tempahan..

Anonymous said...

harga cemane kire?

A . L . A said...

kalo xsilap setalam RM20

Wednesday, December 8, 2010

Kuih Talam, Seri Muka, Lapis & Kuih Bingka Terbaek dari Puncak Alam

Entry kali ni nak promote Pak Alang aku nye bisnes kuih. Pak Alang aku ni memang terer bab buat kuih-kuih tradisi ni. Menurun dari Opah gamaknye..Bukan je kuih yang disebut kat atas je die pandai buat, tapi segala kuih-kuih moden, roti, kek memang marvellous.

Kuih kuih kat bawah ni adalah contoh produk yang die buat. Ni pun di bawa masa makan-makan rumah mak andak tu. Antara kuih kuih yang dibawak nye adalah:

Kueh lapis...my feveret :)

Seri muka...yang ni sedap bangett..

Talam santan..lemak berkrimm.

Talam keladi...enak ditelan..

Die ni buat kuih part time je, tapi anyone yang berminat untuk order kuih tradisi ni dari beliau sila lah kontek 012-2811002 (En Hisham). Rasenye kalo korang dok Puncak Alam die boleh hantar dan delivery charges adalah FREE!!

Ni tuan punye kuih..ensem..huahua (Alang, sila bagi kek free besday Aariq nanti)

Pada yang tinggal berdekatan Puncak Alam, Sungai Buloh, Shah Alam ataupun Meru bolehla kontek beliau sebab kuih kuih beliau buat ni sedap pun sedap, murah pun murah...silap-silap boleh dapat free gift gitu...

4 comments:

natasha MDG said...

pakcik ni ade bukak gerai dekat puncak alam x?

A . L . A said...

xdela yang..sbb die buat part time..tp even during ari bekerja pun die boleh terima tempahan..

Anonymous said...

harga cemane kire?

A . L . A said...

kalo xsilap setalam RM20

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...