Saturday, December 18, 2010

Gigi Jarang itu Hensem??...

Hiasan semata..untuk contoh je...cuci-cuci mata sebelum baca entri ni.. :P

Pagi tadi baru terperasan gigi Aariq yang bahagian atas tu rupanya jarang...Aiisshh....mula la pikir nanti bile dah besau, Aariq mesti kureng hensem sebab bila sengih je, mesti nampak gigi tak lawo..
Ni gigi Aariq yang jarang tu...payah nau nak tangkap gambar kasik korang tengok..nipun secara paksaan..cian pulak anak ku itew..

Risaukan tumbesaran anak teruna ku itu, terus google..dapatla info dari Malay Forum..katanya gigi jarang di kalangan baby terutama yang gigi depan tu normal, bila gigi kiri dan kanan mula bertambah nanti, automatik gigi depan tu akan rapat.

Pastu ada pulak satu info lagi..ada pendapat tu cakap baby gigi jarang la elok sebab bile dia dah besau, gigi susu tu akan patah..gigi baru yang tumbuh tu adala ruang sket..jadi takdelah nanti masalah gigi berlapes...fuhh! lega sekejap...

Kalau tidak Aariq akan end up cam gigi.....

macam anak si Bieber ni...eh die gigi jarang ek? baru tau...huhu


takpun macam pakcik Ronaldo ni...seb baik pandai main bola..

Kot macam abe Nuar ni...pandai nyanyi walaupun ala-ala sengau tetap best!

Tapikan kalo dah jadi anak ibu tu...gigi jarang ke, gigi kedepan ke...Aariq tetap ibu sayang..abah yang gigi berlapes tu pun kemain lagi ibu sayang nikan pulak Aariq busyuk-busyuk ibu nih...

budak gigi wabbit... :)

4 comments:

Cik Ila said...

hehehe..pmpuan pn comel kalu gigi jarang..macam sharifah aleya...hehehe
:)

salam perkenalan..jumpa kat innit td.. :)

A . L . A said...

a'ah kan pompuan pun comey je..salam perkenalan juga..makasih singgah blog saya yang xseberapa ni.. :)

oja said...

gg jarang tape asal poket tak jarang heheheh

A . L . A said...

gg jarang, rambut jarang xde hal punye...yg penting poket tebal..jgn muke tebal sudeyy..

Saturday, December 18, 2010

Gigi Jarang itu Hensem??...

Hiasan semata..untuk contoh je...cuci-cuci mata sebelum baca entri ni.. :P

Pagi tadi baru terperasan gigi Aariq yang bahagian atas tu rupanya jarang...Aiisshh....mula la pikir nanti bile dah besau, Aariq mesti kureng hensem sebab bila sengih je, mesti nampak gigi tak lawo..
Ni gigi Aariq yang jarang tu...payah nau nak tangkap gambar kasik korang tengok..nipun secara paksaan..cian pulak anak ku itew..

Risaukan tumbesaran anak teruna ku itu, terus google..dapatla info dari Malay Forum..katanya gigi jarang di kalangan baby terutama yang gigi depan tu normal, bila gigi kiri dan kanan mula bertambah nanti, automatik gigi depan tu akan rapat.

Pastu ada pulak satu info lagi..ada pendapat tu cakap baby gigi jarang la elok sebab bile dia dah besau, gigi susu tu akan patah..gigi baru yang tumbuh tu adala ruang sket..jadi takdelah nanti masalah gigi berlapes...fuhh! lega sekejap...

Kalau tidak Aariq akan end up cam gigi.....

macam anak si Bieber ni...eh die gigi jarang ek? baru tau...huhu


takpun macam pakcik Ronaldo ni...seb baik pandai main bola..

Kot macam abe Nuar ni...pandai nyanyi walaupun ala-ala sengau tetap best!

Tapikan kalo dah jadi anak ibu tu...gigi jarang ke, gigi kedepan ke...Aariq tetap ibu sayang..abah yang gigi berlapes tu pun kemain lagi ibu sayang nikan pulak Aariq busyuk-busyuk ibu nih...

budak gigi wabbit... :)

4 comments:

Cik Ila said...

hehehe..pmpuan pn comel kalu gigi jarang..macam sharifah aleya...hehehe
:)

salam perkenalan..jumpa kat innit td.. :)

A . L . A said...

a'ah kan pompuan pun comey je..salam perkenalan juga..makasih singgah blog saya yang xseberapa ni.. :)

oja said...

gg jarang tape asal poket tak jarang heheheh

A . L . A said...

gg jarang, rambut jarang xde hal punye...yg penting poket tebal..jgn muke tebal sudeyy..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...