Friday, February 25, 2011

Harimau Muda Malaya...Aariq Zhafran!!

Saje nak tunjuk Aariq bergaya dengan jersi Harimau Muda..haha..Ibu ngan abah beli kat Pasar Chow Kit minggu lepas, RM 30 je sepasang, kain pun tak panas, colour cantik.



Abah suruh beli sepasang je yang color biru, tapi Ibu gatal nak beli 2 jugak..satu lagi yang kuning..



Brader yang jual jersi siap promote beli jersi MU jugak, tapi Ibu cakap takmo MU..nak yang Malaysia punye..Owh!! sungguh semangat 1Malaysia..haha..



Layankan aje si kecik ni memalam dok melaram dengan jersi bola, entah berapa frame dah abah capture gambar Aariq..ni je yang menjadi, jenuh dok berkejar laki bini satu rumah..



Sila abaikan persekitaran yang bersepah di belakang





Yeyy!!..satu gol dari Aariq Zhafran...!!




Ngeh.ngeh..


6 comments:

Fairus Bin Mamat said...

BARU BETUL HARIMAU "MUDA" :)

a.z.i.l.a said...

kain cotton kan baju tu? Mahal tu weh.. Aku belikan tuk ateef 15 hinggit je.. tp beli kt klantan aaa... hehe

A . L . A said...

fairus: keh.keh

Ila: bukan cotton, jenis yg cam jersi tu la..akupun xtau jenis ape..tp jenis yg xpanas..mahal kan..hikhik..tp range kt cni mmg harga tu..

hamzah ian said...

comel gigi budak ni

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

lma tak update

Aaron Grey said...

Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

Aaron
aarongrey112 gmail.com

Friday, February 25, 2011

Harimau Muda Malaya...Aariq Zhafran!!

Saje nak tunjuk Aariq bergaya dengan jersi Harimau Muda..haha..Ibu ngan abah beli kat Pasar Chow Kit minggu lepas, RM 30 je sepasang, kain pun tak panas, colour cantik.



Abah suruh beli sepasang je yang color biru, tapi Ibu gatal nak beli 2 jugak..satu lagi yang kuning..



Brader yang jual jersi siap promote beli jersi MU jugak, tapi Ibu cakap takmo MU..nak yang Malaysia punye..Owh!! sungguh semangat 1Malaysia..haha..



Layankan aje si kecik ni memalam dok melaram dengan jersi bola, entah berapa frame dah abah capture gambar Aariq..ni je yang menjadi, jenuh dok berkejar laki bini satu rumah..



Sila abaikan persekitaran yang bersepah di belakang





Yeyy!!..satu gol dari Aariq Zhafran...!!




Ngeh.ngeh..


6 comments:

Fairus Bin Mamat said...

BARU BETUL HARIMAU "MUDA" :)

a.z.i.l.a said...

kain cotton kan baju tu? Mahal tu weh.. Aku belikan tuk ateef 15 hinggit je.. tp beli kt klantan aaa... hehe

A . L . A said...

fairus: keh.keh

Ila: bukan cotton, jenis yg cam jersi tu la..akupun xtau jenis ape..tp jenis yg xpanas..mahal kan..hikhik..tp range kt cni mmg harga tu..

hamzah ian said...

comel gigi budak ni

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

lma tak update

Aaron Grey said...

Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

Aaron
aarongrey112 gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...