Wednesday, February 23, 2011

Earnings ChurpChurp Terkini Saya..RM7520

Owh!! sungguh teruja..earnings ChurpChurp aku yang terkini adalah RM7520 setelah menceburi bidang ChurpChurp ini dari bulan November tahun lepas. Yup..memang betul!!..dalam masa kurang dari 3 bulan aktif berchurping, current earnings aku sebanyak itu..







Owh!! Owh!!..tapi aku lupa letak titik..




..


..


..


..


..


Sebenarnya current earnings aku dalam RM75.20 je..hihi..aku ni bukanla glamer sangat cam Hanis Zalikha ataupun Redmummy tu..ni pun suruh member-member terdekat klik kempen aku..hahaha...

Pada sesape yang berminat untuk buat duit melalui internet ini bolehla daftar sebagai Churper kat SINI.

Mudah je..korang dapat je kempen baru dari ChurpChurp ini..hanya perlu promosikan kempen itu melalui Facebook, Twitter, YM, Email, Blog anda sendiri atau mana-mana social network yang lain. Dengan kata lain suruh je member-member korang, jiran, sedare-mare ataupun kawan satu opis yang ada tenet tu klik link kempen korang tu..dah dapat 20 sen satu klik..duit free beb.. :)

14 comments:

siTokei said...

wah x lama dapat la beli pisang goreng huhuhu...

kelll said...

mak aih..terkejut aku baca tadi. tapi logik tu..mana tahu kamu punya 100,000 followers di twitter ke..

tenangsudey said...

hahahaha nice one lupe letak titik

Ieda Al-Habsyi said...

hehhehe! comel lupa letak titik, tahniah byk tu :)
SAYA NAMPAK DUA LINE PINK ITU

Geogy said...

Terkejut aku bila baca you dah dapat earning sebanyak tu... tapi you memang hebat ya... ni "lupa letak titik" ...bagus betol! Kena tipu pulak... tapi RM75.20 tu banyak juga... I pun nak cuba juga... :D

Myvitrd said...

tahniah2.. sikit lagi dah boleh cashout tu

Tihara said...

hahah..santekk en3 ini :)

zmah said...

Kalau banyak boleh lah belanja kawan-kawan.

Cikgu Den said...

salam
terkezut tadi.tapi banyak dah tue

KFC Orang Cacat

Asrul Hafiz said...

hye ringan lah tulang pergi ke blog sy..
http://realitytvku.blogspot.com/

inanur@TH said...

LOL!!!! Lawak menjadik!
Mmg ramai yang tamak haloba macam saya tak sabar2 nak tahu rahsianya!

cayrul said...

Terkezut hamba... Tapi ok la tue... 75 ringgit...

cayrul said...

Terkezut hamba... Tapi ok la tue... 75 ringgit...

titan said...

hehe..melampau la sampai 7ribu tuh..

Wednesday, February 23, 2011

Earnings ChurpChurp Terkini Saya..RM7520

Owh!! sungguh teruja..earnings ChurpChurp aku yang terkini adalah RM7520 setelah menceburi bidang ChurpChurp ini dari bulan November tahun lepas. Yup..memang betul!!..dalam masa kurang dari 3 bulan aktif berchurping, current earnings aku sebanyak itu..







Owh!! Owh!!..tapi aku lupa letak titik..




..


..


..


..


..


Sebenarnya current earnings aku dalam RM75.20 je..hihi..aku ni bukanla glamer sangat cam Hanis Zalikha ataupun Redmummy tu..ni pun suruh member-member terdekat klik kempen aku..hahaha...

Pada sesape yang berminat untuk buat duit melalui internet ini bolehla daftar sebagai Churper kat SINI.

Mudah je..korang dapat je kempen baru dari ChurpChurp ini..hanya perlu promosikan kempen itu melalui Facebook, Twitter, YM, Email, Blog anda sendiri atau mana-mana social network yang lain. Dengan kata lain suruh je member-member korang, jiran, sedare-mare ataupun kawan satu opis yang ada tenet tu klik link kempen korang tu..dah dapat 20 sen satu klik..duit free beb.. :)

14 comments:

siTokei said...

wah x lama dapat la beli pisang goreng huhuhu...

kelll said...

mak aih..terkejut aku baca tadi. tapi logik tu..mana tahu kamu punya 100,000 followers di twitter ke..

tenangsudey said...

hahahaha nice one lupe letak titik

Ieda Al-Habsyi said...

hehhehe! comel lupa letak titik, tahniah byk tu :)
SAYA NAMPAK DUA LINE PINK ITU

Geogy said...

Terkejut aku bila baca you dah dapat earning sebanyak tu... tapi you memang hebat ya... ni "lupa letak titik" ...bagus betol! Kena tipu pulak... tapi RM75.20 tu banyak juga... I pun nak cuba juga... :D

Myvitrd said...

tahniah2.. sikit lagi dah boleh cashout tu

Tihara said...

hahah..santekk en3 ini :)

zmah said...

Kalau banyak boleh lah belanja kawan-kawan.

Cikgu Den said...

salam
terkezut tadi.tapi banyak dah tue

KFC Orang Cacat

Asrul Hafiz said...

hye ringan lah tulang pergi ke blog sy..
http://realitytvku.blogspot.com/

inanur@TH said...

LOL!!!! Lawak menjadik!
Mmg ramai yang tamak haloba macam saya tak sabar2 nak tahu rahsianya!

cayrul said...

Terkezut hamba... Tapi ok la tue... 75 ringgit...

cayrul said...

Terkezut hamba... Tapi ok la tue... 75 ringgit...

titan said...

hehe..melampau la sampai 7ribu tuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...